Onderstaande menu’s zijn ook beschikbaar bij de Fruitloods op het landgoed de Olmenhorst. 

Reserveer via de contactpagina.

Contact

Menu Chef at Home

CHEVICHE VAN COQUILLE

met komkommer, rode ui, Santanta avocado koriander en bleekselderij.

LINQUENI

met gebakken zeebaars wilde spinazie en saus van rivierkreeft.

SOEP

van op appelhout gerookte pompoen met schuim van boeren karnemelk.

HERT

met mousseline van aardappel porta-bella gebakken witte kool en jus van rode wijn.

WITTE CHOCOLADE MOUSSE

met in Tonka bonen gestoofde conference peer en mascarpone ijs.

Reserveren

Vegetarisch

CEVICHE VAN CHOCCIA BIET

met komkommer, rode ui, Santanta avocado koriander granaat appel rode peper  radijs diverse kruiden.

SOEP

van op appelhout gerookte pompoen tartaar van pompoen met creme van boerenyoghurt.

GEPOCHEERDE PORTA-BELLA MOUSSELINE

van aardappel met gestoofde prei witte kool en jus van rodenwijn en laurier.

WITTE CHOCOLADE MOUSSE

met in Tonka bonen gestoofde conference peer en bourbon vanilleijs.

Reserveren

Cunst at Home

CEVICHE VAN CHOCCIA BIET

met komkommer, rode ui, Santanta avocado koriander granaat appel rode peper  radijs diverse kruiden.

SOEP

van op appelhout gerookte pompoen tartaar van pompoen met creme van boerenyoghurt.

RUNDERHAAS

met mousseline van aardappel met porta-bella gestoofde prei en jus van rodenwijn en laurier.

WITTE CHOCOLADE MOUSSE

met in Tonka bonen gestoofde conference peer en bourbon vanilleijs.

Reserveren