Onderstaande menu’s zijn ook beschikbaar bij de Fruitloods op het landgoed de Olmenhorst.
Reserveren voor de Fruitloods?
Menu Chef at Home
CHEVICHE VAN COQUILLE
met komkommer, rode ui, Santanta avocado koriander en bleekselderij.
LINQUENI
met gebakken zeebaars wilde spinazie en saus van rivierkreeft.
SOEP
van op appelhout gerookte pompoen met schuim van boeren karnemelk.
HERT
met mousseline van aardappel porta-bella gebakken witte kool en jus van rode wijn.
WITTE CHOCOLADE MOUSSE
met in Tonka bonen gestoofde conference peer en mascarpone ijs.
Vegetarisch
CEVICHE VAN CHOCCIA BIET
met komkommer, rode ui, Santanta avocado koriander granaat appel rode peper radijs diverse kruiden.
SOEP
van op appelhout gerookte pompoen tartaar van pompoen met creme van boerenyoghurt.
GEPOCHEERDE PORTA-BELLA MOUSSELINE
van aardappel met gestoofde prei witte kool en jus van rodenwijn en laurier.
WITTE CHOCOLADE MOUSSE
met in Tonka bonen gestoofde conference peer en bourbon vanilleijs.
Cunst at Home
CEVICHE VAN CHOCCIA BIET
met komkommer, rode ui, Santanta avocado koriander granaat appel rode peper radijs diverse kruiden.
SOEP
van op appelhout gerookte pompoen tartaar van pompoen met creme van boerenyoghurt.
RUNDERHAAS
met mousseline van aardappel met porta-bella gestoofde prei en jus van rodenwijn en laurier.
WITTE CHOCOLADE MOUSSE
met in Tonka bonen gestoofde conference peer en bourbon vanilleijs.