Menu

TARTAAR VAN TONIJN

met oase van peen en mierikswortel, gezuurde rettich, radijs en komkommer, verschillende kruiden, gedroogde zeewier en stroop van soja en een mayonaise van saffraan

SOEP VAN HOLLANDSE ASPERGE

met groene asperge, peterselie en bosui

RUND MET MOUSSELINE

van aardappel met roer gebakken bloemkool en knolselderie jus van rode wijn

GEMARINEERDE AARDBEIEN

met witte chocolade-citroen crème, red velvet cake, huisgemaakte merengue en frambozen sorbetijs

Reserveren

Vegetarisch

TARTAAR

van gerookte gele biet met burrata, gepofte tomaat en een kruiden olie

SOEP VAN HOLLANDSE ASPERGE

met peterselie en groene asperges

RISOTTO TRADITIONEEL

met tuinerwten, gegrilde courgette, citroen en geschaafde parmesan

GEMARINEERDE AARDBEIEN

met witte chocolade-citroen crème, red velvet cake, huisgemaakte merengue en frambozen sorbetijs

Reserveren

Kindermenu

CARPACCIO

van gemarineerde komkommer met gepofte tomaat

ROMIGE SOEP

van tros tomaat

GEROOSTERDE AARDAPPELTJES

met bloemkool en een biefstuk

GEMARINEERDE AARDBEIEN

met rode cake en vanille-ijs

Reserveren