CUNST AT HOME

HOE WERKT HET

Ons doel is u een culinaire restaurant ervaring te bieden door middel van onze kwalitatief hoogstaande gerechten. Het enige wat er vanuit onze gast verwacht wordt is: genieten van onze smaak.

Wanneer onze specialisten van Cunst arriveren zullen wij er voor zorgen dat de tafel gedekt wordt en de keuken geheel klaar is voor het gereed maken van onze gerechten. Zodra alles gereed is wordt het voorgerecht geserveerd en de dranken in geschonken. Hierbij krijgt u toelichting over onze gerechten en daarnaast leggen wij uit hoe de vervolg gerechten opgediend kunnen worden in een handomdraai.

Wanneer iedereen aan tafel klaar is met een gerecht kunt u zelf kiezen wanneer het vervolg gerecht komt. Na afsluiting van uw avond zijn er geen zorgen over de afwas, dat halen wij namelijk de volgende dag op. Kortom, culinair genieten zoals in een restaurant maar dan aan eigen tafel.

Reserveren
Bekijk het menu
Bekijk het menu
CHEF AT HOME

HOE WERKT HET

Krijgt u visite? Of wil je iemand verrassen met een heerlijk diner? Dan is chef at home een goede oplossing voor u! Onze topkok Eelke ten Broeke komt ter plekke langs om uw hele avond te voorzien van kwalitatief hoogstaande gerechten en bijbehorende dranken. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd en u hoeft zich nergens zorgen over te maken. Bij Cunst vertellen wij graag over onze gerechten, zo leert u ook iets extra┬┤s over onze ambacht. Onze Chef-kok komt graag een keer voor u koken!

Reserveren
Bekijk het menu
Bekijk het menu