ONZE GESCHIEDENIS

Restaurant Cunst is ontstaan vanuit een klein restaurant in Bergen waarbij huisgemaakt en bewuste keuzes van seizoenen werden gebruikt. Chef-kok en eigenaar Eelke ten Broeke werkte daar op hoog niveau om zijn gasten een prachtige avond te laten beleven. Tijdens de Corona Pandemie is het “Cunst at home” concept ontstaan.

Het gaat bij Cunst om de beleving en kwaliteit van gerechten

vandaar dat de gerechten allemaal tot in de puntjes worden uitgedacht voordat het geserveerd wordt. Na het opzetten en uitwerken van het Cunst at home concept merkt Chef-kok Eelke ten Broeke dat er positief gereageerd wordt op zijn nieuwe diensten aan huis. De gasten ervaren dezelfde kwaliteit en specialiteit als in het restaurant, maar dan aan eigen keukentafel. Sindsdien richt Cunst zich volledig op de thuis ervaring en blijft dit continu ontwikkelen.

WAAR KOMT DE NAAM CUNST VANDAAN?

Onze Chef-kok is opgegroeid in een gezin waarin veel draaide om kunst. Zowel zijn vader & moeder zijn kunstenaar geweest in de tijd dat Eelke thuis woonde, vandaar dat de naam Cunst is ontstaan. én, daarbij staat de C voor culinair!

Thuis uiteten

DE CUNST VAN
HET KOKEN

Thuis uiteten

DE CUNST VAN HET KOKEN

Bij ons draait alles om het creëren van een unieke beleving als het gaat om eten. We proberen vanuit verschillende oogpunten onze gerechten speciaal te maken, we gebruiken vergeten groente, exotische vissen, unieke smaakcombinaties en daarbij presenteren we het als ware kunst.

Thuis uiteten

DE CUNST VAN HET GASTHEERSCHAP

Thuis uiteten

DE CUNST VAN HET GASTHEERSCHAP

Met ons gastheerschap willen wij de klant een unieke ervaring bieden tijdens een diner. Het draait natuurlijk grotendeels om het eten, en daarom willen wij onze gasten ook graag meenemen in deze ervaring. We laten je smaken proeven die verborgen zitten in onze gerechten en natuurlijk serveren wij met plezier voor jullie, voor een onvergetelijke avond

Restaurant Culinair

DE CUNST VAN HET GENIETEN

Restaurant Culinair

DE CUNST VAN HET GENIETEN

Even loslaten… Laat het werk maar aan ons over. Het enige wat we vanuit jullie verwachten is: genieten van het gezelschap en eten. En de afwas, die nemen wij mee.

Thuisrestaurant Uitgeest

DE CUNST VAN HET SAMENZIJN

Thuisrestaurant Uitgeest

DE CUNST VAN HET SAMENZIJN

Het luisteren naar elkaars verhalen over vroeger, elkaars blijdschap en verdriet delen door met elkaar te zijn. Bij Cunst brengen we graag mensen samen die elkaar liefhebben.

Restaurant Culinair

DE CUNST VAN HET BELEVEN

Restaurant Culinair

DE CUNST VAN HET BELEVEN

We willen onze gasten laten genieten van het eten, drinken, ons gastheerschap, het gezelschap en de diversiteit aan ervaringen binnen ons concept. Kortom, alles draait om de beleving van de gast.

Reserveren
Onze dienst
Onze dienst

WIST U DAT RESTAURANT CUNST MEERDERE PARTNERS HEEFT?

  • Al het mooie beeldmateriaal op deze website is mogelijk gemaakt door zakelijke fotograaf Ernest Selleger

  • Zo gebruiken wij de de meest prachtigste borden van CNB Enterprises hiermee is ieder gerecht een feest op u tafel.
  • Zo gebruiken wij alleen de lekkerste voor ons geselecteerde vis van Zee en Meer uit Akersloot, van Hamachi tot de beruchte vis uit onze eigen Noordzee ‘de Pieterman’.
  • Zo gebruiken wij de meest overheerlijke appels, peren en sappen van Landgoed de Olmenhorst uit Lisserbroek. Onze Chefkok Eelke ten Broeke heeft jarenlang op deze meest bijzondere locatie met heel veel passie mogen werken. Hierdoor heeft hij zich op culinair niveau ontwikkeld in kookdemonstraties en kookworkshops. Ook verzorgde hij bruiloften en grote evenementen zoals de jaarlijkse Pinksterfair en Appelpluk.
  • Zo gebruiken wij al ruim twintig jaar, de mooiste producten van Horeca Groothandel de Hanos.
  • Zo werken wij sinds kort samen met de Boerderij de Eenzaamheid