Op 27 november kan je in de Fruitloods genieten van 7 wijnen en 7 gerechtjes. Christophe Collonge en zijn zoon Mathieu van het wijnhuis Cave Collonge zijn bij ons op de Olmenhorst om hun (nieuwe) wijnen op fles te laten proeven.

Chef-Kok Eelke ten Broeke van restaurant Cunst en de Fruitloods heeft zich daarbij door de wijnen laten inspireren om passende gerechtjes te maken. Dat heet ‘koken naar de wijn‘ omdat de smaak van de wijn een gegeven is.
Christophe en Mathieu vertellen iets over de wijnen en Eelke licht per gang toe waarom hij voor de betreffende smaak heeft gekozen bij de wijn.

De inloop is vanaf 15.30 uur. Om 16:00 zal de eerste gang uitgeserveerd worden en elk half uur zal er een gerechtje geserveerd worden. Ondertussen kun je met al je vragen terecht bij Christophe, Mathieu en Edwin van VinBeau.

Kosten voor deze namiddag/avond zijn € 37,50 p.p., inclusief wijn. Wil je van een bepaalde wijn nog een glas of wil je een geheel andere consumptie, dan betaal je dat afzonderlijk.

Wellicht ten overvloede: De setting is volledig Corona-proof. Daardoor is het aantal plaatsen beperkt. Bij binnenkomst is het dragen van een mondkapje verplicht. Zodra je zit mag het af.

Een Corona-toegangsbewijs of geldige negatieve testuitslag is verplicht.

Laat je snel weten of je komt?

Bekijk het menu